Si të ndihmojmë?

Domestic

Si të ndihmojmë një të mbijetuar të dhunës ? Gjëja më e rëndësishme për të bërë është të dëgjosh pa gjykuar, duke respektuar vendimet e saj dhe duke e ndihmuar atë të gjejë mënyra për t’u bërë më e fortë dhe më e sigurt.

Dëgjoni atë që ajo ka për të thënë. Besoni atë që ju thotë ajo.Merrni seriozisht abuzimin.  Mos e nënvlerësoni rrezikun që ajo mund të jetë në.

Ndihmoni të krijoni besimin e saj në vetvete. Ndihmoni atë të kuptojë se abuzimi nuk është faji i saj dhe se askush nuk meriton të keqpërdoret, pavarësisht se çfarë bëjnë ata. 

Ndihmo për të rritur sigurinë e saj Nëse ajo është duke qëndruar në marrëdhënie ose është ndarë, është e rëndësishme të mendosh se si mund të mbrohet nga abuzimi i mëtejshëm

Thirrje për Ofertim

Montimi i radiatorëve në Qendrën për Mirëqenien e Gruas në Pejë Qendra për Mirëqenien e Gruas (QMG) e zhvillon aktivitetin e saj në Pejë ku

lexo më shumë »

Thirrje për Ofertim

Ofertues për të lidhur marrëdhënie kontraktuale për blerjen e letrës për përpunim Qendra për Mirëqenien e Gruas (QMG) e zhvillon aktivitetin e saj në Pejë

lexo më shumë »