kontakt

Faleminderit që na vizituat, mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit për çdo pyetje që keni.

Shiko më posht

Adresa

Adresa ku mund të na gjeni është në Pejë, Kosovë

30000, Pejë Kosovo

Telefon

Numrat tanë kontaktues ku mund të na thirrni janë si më poshtë :

+383 (0) 44 278 809

+383 (0) 39 421 398

email

Për çdo pyetje rreth QMG-së ju mund të shkruani në adresën tonë të email-it

FORMA E KONTAKTIT

Përgjigjet dhe ankesat

Puna që bëjmë për të përmirësuar jetën e grave thjesht nuk do të ishte e mundur pa përkrahësit tanë. Përshtypjet tuaja janë të rëndësishme për ne pasi na lejon të adresojmë çdo problem potencial, të zgjidhim çështjet – dhe të ndërtojmë në aspekte që punojnë mirë.