Previous slide
Next slide

“U bëfsha tërë kohën, tani dhe gjithmon: Mbrojtës i atyre të cilët nuk kanë mbrojtje. Udhëheqës I atyre të cilët e kanë humbur rrugën. Anije për të cilët nuk mund të kalojnë oqeane. Urë për lumenjë të pakalueshëm. Strehimore për atë të cilet iu ikën rrezikut. Ndriques për atë të cilët nuk kanë dritë. Vend-strehues per at atë të cilët iu nevojitete strehimi. Dhe shërbëtor i atyre të cilet iu nevojitet ndihma.”  Lutje Budiste

Për QMG

Vizioni ynë është të krijojmë një botë ku gratë dhe fëmijët jetojne të...

Vlerat tona

Ne jemi të pavarur, të guximshëm dhe krijues. Ne punojmë me ...

Misioni ynë!

Fuqizimin e grave, duke synuar prosperiteti ekonomik dhe sociale.

Ndihmo edhe ti QMG

Si ndihmon donacioni im? Dhurimi juaj do të mbështesë punën tonë jetësore për t'i dhënë fund dhunës kundër grave. Bujaria juaj ndihmon në zhvillimin dhe zgjerimin e punës sonë parandaluese,
NDIMA JUAJ

Prodhimet tona

A e dini se QMG ëmbelsirat janë shumë më tepër se vetëm një ushqim i ëmbël? Kjo është e vërtetë. Çdo kuti që bleni ndihmon përvojat unike dhe të mahnitshme për gratë dhe vajzat e mrekullueshme që ndodhen në Qendrën për Mirëqenien e Gruas.

Rreth Qendrës për Mirëqenien e Gruas

Qendra për Mirëqenien e Gruas (QMG) është një organizatë joqeveritare  e cila punon në rajonin e Pejës. Qendra për Mirëqenien e Gruas (QMG) u hap në nëntor të vitit 1999 në bashkëpunim me gratë e komunitetit lokal për të siguruar një mjedis të sigurt dhe konfidencial në të cilin gratë  të mbijetuarat e dhunës në familje mund të marrin shërbime për nevojat e tyre  shëndetësore, sociale, arsimore, psikologjike, ligjore dhe sociale.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Evente dhe ngjarje

FURNIZMI DHE VENDOSJA E KIOSKES 

Ftesë për ofertë ITQ/Furnizim Emri i kontratës:               FURNIZMI DHE VENDOSJA E KIOSKES  Emri i nën projektit:          Promovimi i punësimit në zona rurale dhe qasja

Read More »

Thirrje për ofertim

Përshkrimi i kushteve të referencës: Blerja e mobileve për Qendrën për Mirëqenien e Gruas në Pejë 1. PËRMBLEDHJE Qendra për Mirëqenien e Gruas (QMG) e

Read More »

Thirrje për ofertim

Përshkrimi i kushteve të referencës: Montimi i dyerve në Qendrën për Mirëqenien e Gruas në Pejë Përshkrimi i kushteve të referencës: Montimi i dyerve në

Read More »

Publikimet

Fotogaleria QMG

Disa nga fotot e aktiviteteve tona!

Kontakt

Ju utem na kontaktoni për ç’do pyetje rreth Qendrës për Mirëqenien e Gruas në kontaktet tona më poshte ose na shkruani duke plotësuar formen e kontaktit,

Qendra per Mirëqenien e Gruas eshte pjesë e fushatës Step up!

Qendra për Mirëqenien e Gruas është anëtare e WAVE