Products made from sheltered women at WWC

Our products

ORDER EMBROIDERY

YOU CAN ORDER EMBROIDERY OF DIFFERENT FORMS FOR MORE CLICK BELOW

ORDER HOME MADE CAKES

YOU CAN ORDER DIFFERENT HOME MADE CAKES JUST CLICK NOW

A e dini se QMG, ëmbelsirat janë shumë më tepër se vetëm një ushqim i ëmbël?

 Kjo është e vërtetë. Çdo kuti që bleni ndihmon përvojat unike dhe të mahnitshme për gratë dhe vajzat e mrekullueshme që i punojnë, gjithashtu i jepin atyre mundësinë për të përmirësuar aftësitë jetësore esenciale, zhvillon aftësite dhe vetbesimimin. Ato kanë një kohë të madhe duke punuar dhe ato nuk mund ta bënin atë pa ndihmën e juaj .

Ju bëftë mirë.